МОНОКРИСТАЛЕН СОЛАРЕН ПАНЕЛ CANADIAN SOLAR 650W - HALF-CUT

МОНОКРИСТАЛЕН СОЛАРЕН ПАНЕЛ CANADIAN SOLAR 650W - HALF-CUT

МОНОКРИСТАЛЕН СОЛАРЕН ПАНЕЛ CANADIAN SOLAR 650W - HALF-CUT

 • Product Code:CS-650W
 • Availability:In Stock
 • 575.00лв.

САМО 1% НА МЕСЕЦ !
на 15 вноски по 44.08 лв.
You can take advantage of the free delivery of items that are labeled "FREE DELIVERY". For all other items the delivery is according to the tariff of the selected courier company.
Our team can perform professional installation on both dry fireplaces and a complete water jacket system.
For more details, please contact by phone: +359 889 722 370

Монокристален соларен панел Canadian Solar 650W - Half-Cut

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СЛЪНЧЕВИЯ ПАНЕЛ CANADIAN SOLAR 650W - HALF-CUT:

 • Мощност на модула до 650 W
 • Ефективност на модула до 21,2 %
 • 40 °C по-ниска температура на горещата точка, значително намаляване на процента на отказ на модула
 • По-добра толерантност към засенчване

ПРЕДИМСТВА НА СЛЪНЧЕВИЯ ПАНЕЛ CANADIAN SOLAR 650W - HALF-CUT

 • Първо, вече не е нужно да се притеснявате за прекъсване на тока
 • Второ, вашият дом винаги ще има електричество през деня, благодарение на слънчевите панели
 • Трето, вашият дом ще има електричество през нощта поради заредените батерии
 • Освен това сметката ви за електричество ще бъде много по-ниска и може дори да не платите изобщо, защото тази система е всичко, от което някога ще имате нужда!

 

И накрая, закупуването на този слънчев панел е най-рентабилният подход за осигуряване на постоянно снабдяване с електричество във вашия дом през цялата година!

За компанията: Основана в Торонто през 2001 г., Canadian Solar Inc предлага набор от решения за слънчева енергия и е водещ световен производител на слънчеви фотоволтаични модули. Като един от петте най-големи производители в света, Canadian Solar прави истинска разлика, като доставя по-чиста, безопасна и достъпна слънчева енергия на света. Нейните водещи в индустрията продукти включват високоефективни слънчеви панели, соларни модули, слънчеви енергийни системи и решения за приложения за слънчева енергия извън мрежата.

Още от самото си създаване, Canadian Solar е посветена на това да промени живота на всички свои клиенти към по-добро. Нейните фотоволтаични панели са щателно тествани и доказани при тежки условия, което позволява на производителя да предлага 25-годишна гаранция с увереност. Чрез тези висококачествени соларни продукти Canadian Solar дава на клиентите пълно спокойствие – и именно тези продукти помогнаха да се отдели компанията от конкуренцията.
Благодарение на своите успешни бизнес филиали на шест континента и най-съвременните производствени мощности в Канада, Китай, Бразилия и страните от Югоизточна Азия, Canadian Solar доставя повече от 33 GW висококачествени слънчеви модули на клиенти в над 150 страни. Производителят също така управлява три най-съвременни PV изследователски центъра за клетки, модули и системи в Канада и Китай.
С проекти, които в момента се разработват в САЩ, Япония, Латинска Америка, Австралия, EMEA, Югоизточна Азия, Индия и Китай, общият тръбопровод на Canadian Solar вече е 9 GW.
В Южна Африка Canadian Solar има продажби и техническа поддръжка и работи за осигуряване на обучение за продукти в цялата страна. Фотоволтаичните панели на Canadian Solar са особено подходящи за суровата среда и екстремните температурни диапазони, често срещани в региона.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha